Workshop Creative Life

Samen is alles leuker!
En daarom bundelt Madam Salopet de krachten met Pientjes - het zusje van. Je vindt ons 3 dagen lang in onze roze pop-up store op de Creative Life beurs in de Werkspoorkathedraal in Utrecht op 11, 12 en 13 november 2022. 

Natuurlijk nemen we mooie items mee naar Utrecht. Leuke spullen voor in huis, zoals kaarsenstandaards, zeepbakjes, potjes, schaaltjes, droogbloemen, items met een knipoog,... met veel liefde en plezier voor jullie gemaakt. Daarnaast geven we maar liefst 3 (!!) geweldige workshops per dag. 


Inhoud workshop: 
Eerst ga je met Pientjes (Jolanda) een schaaltje gieten. Je kiest je eigen kleur, mengt het materiaal en gebruikt de mal om jouw unieke schaaltje te gaan maken. Dat laten we vervolgens uitharden en zetten we even aan de kant. Vervolgens ga met Madam Salopet (Sille) een prachtig droogbloemboeketje maken. Je gebruikt hiervoor een bakje, gevuld met oase, waarin al jouw bloemetjes naar keuze een mooi plekje krijgen. Tot slot plaats je er een mooie glazen stolp over. Jouw prachtige decoratiestuk is af en gaat mee naar huis.Meedoen?
Er kunnen maximaal 10 mensen plaatsnemen aan onze roze tafel. Reserveer daarom jouw plekje snel hieronder.

We houden 2 plekken per workshop vrij voor creatievelingen die op de beurs zelf de keuze maken om aan te sluiten.

Let op: om mee te kunnen doen met de workshop, moet je ook een ticket hebben gekocht voor de gehele beurs. Dat kan hier

Wil je thuis nog een keer aan de slag? Neem dan een limited edition DIY pakket mee vanaf de beurs. Hier zijn er maar 30 van te koop en op = echt op. 


Workshop tijden: 
Vrijdag t/m zondag
10:30 - 12:00 uur
13:00 - 14:30 uur
 15:00 - 16:30 uur 

Info en inschrijvingen doe je op de website van Pientjes.
Tickets voor de beurs zelf koop je via de website van Creative Life.