Wie is Madam Salopet?

 

Hi, ik ben Sille!

Madam Salopet begon als een vrolijke giftshop in het centrum van Londerzeel. Ik toverde een oude beenhouwerij om tot een little pink paradise vol vrolijke, speelse cadeautjes en hebbedingen.

Sinds kort gaat Madam Salopet verder als webshop en pop-up.

Met Madam Salopet wil ik jou inspireren en verwonderen met een verrassend aanbod met een knipoog. De wereld is namelijk al serieus genoeg, toch? Het is de bedoeling dat elk product maar één keer op de webshop komt te staan. Dus op = op telt altijd! Ik werk dan ook liefst met handgemaakte producten, en nog liever met upcycling en unieke vintage artikelen. 

Madam Salopet staat voor la vie en rose. Een speelse, optimistische en vrolijke noot. Creativiteit is nooit ver weg, het is voor mij een way of life. Van de producten tot de inrichting van de winkel, van de verpakking tot de eigen creaties: alles is origineel, bijzonder en uniek voor Madam Salopet. 

Ook online wil ik je laten meegenieten van al deze vrolijkheid. Verder vind je me regelmatig eens op een marktje of braderij. Verandering van spijs doet eten :)

Ook mijn liefde voor vintage en preloved krijgt een plaatsje op mijn website. 
Ik verkoop kledij, accessoires, decoratie en papierwaren onder de naam A Silly Romance. Romantische zieltjes die houden van snuisterijen in lieve kleurtjes, met bloemetjespatronen en zwierige stoffen zijn welkom in mijn snuisterhoekje!